Zakelijke fotografie

Bedrijfsfotografie of een professioneel zakelijk portret is in de huidige tijd zeer belangrijk. Uw toekomstige klanten kijken tegenwoordig eerst rond op uw website en sociale media om te zien wat ze kunnen verwachten. Professionele foto’s zijn daarmee het gezicht van uw bedrijf en moeten echt uw bedrijf uitstralen.  Het is dus belangrijk goed te overleggen wat de wensen zijn. 

Medisch schoonheidsspecialiste Rita Kuiper www.rimpelcorrecite.nl
studentenkorting - Zakelijke profielfoto - portretten

Een strak zakelijk imago of juist wat losser, makkelijk benaderbaar maar toch serieus. Bij Retinas fotografie hebben wij veel ervaring in het maken van portretten en groepsfoto’s van uw personeel. Alle mogelijkheden worden vooraf met u doorgesproken waarna de offerte wordt opgesteld. 

Mobiele studio

Wij hebben de beschikking over een eigen studio maar ook een mobiele studio. Daarmee kunnen we bij u op locatie komen. Hierbij is er wel de voorwaarde dat er een geschikte ruimte is om de studio op te bouwen. Het voordeel van op locatie komen is dat uw personeel slechts kortstondig uit het arbeidsproces is in plaats van enkele kostbare uren.

Facebook
Twitter
Google+
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn
Email