Fitness shoot
Retinas Fotografie behind the scenes

Recent hadden wij een fitness shoot in de stijl van fitness met 2 top modellen Carolien en Li-Ann. Hard werken in de sportschool en een gezonde leefstijl leveren een killerbody op waar je als fotograaf wel even jaloers op wordt. Het levert wel top foto’s op. Een healthy lifestyle wordt met de dag populairder en als je hard werkt om gezond en sportief te leven wil je dat laten zien op een sportieve locatie. In deze blog proberen we een kijkje te geven achter de schermen van een fotoshoot bij Retinas fotografie.

Uiteraard is er voorafgaand aan de fotoshoot veelvuldig contact over het concept en de ideeën die we uit willen gaan werken. Vooraf weet iedereen wat de plannen zijn.

Fitness shoot
Make-up_artist_Denise_Bleekvelt

Zoals elke shoot begon de dag met het opzetten van de benodigde apparatuur waarmee alles optimaal uitgelicht gaat worden tijdens het maken van de serie. Ondertussen zaten de modellen in de visagie bij make-up artist: Denise Beekvelt (http://www.dbmua.nl). Goede visagie is belangrijk omdat de huid kan gaan reflecteren op de foto door het gebruik van flitsers. Daarnaast weet een visagiste welke make-up past bij het model en brengt dit professioneel aan. Daarnaast werkt de visagiste gedurende de dag de make-up bij en zorgt dat de modellen er voortdurend tip top uit zien. Bij een fitness shoot is het natuurlijk niet de bedoeling dat er extreme make-up is. Niemand gaat immers fitnessen volledig in de make-up. Denise zorgde voor een passend plaatje.

Tijdens de fitness shoot worden er foto’s gemaakt op verschillende plaatsen van de fotolocatie. Daarnaast dragen de modellen verschillende outfit’s en diverse pose. Ondertussen is er ook nog ruimte voor plezier en een grapje. Hieronder enkele resultaten van de dag. 

One Comment

Geef een reactie