Sportfotografie

Sportfotografie voor het fotograferen van wedstrijden op het professionele en amateurniveau welk niveau het ook is wij zorgen dat de foto’s professioneel zijn. We zorgen voor een compleet pakket aan foto’s met ons sportpakket. Hierbij komen we bij u op de vereniging en maken voorafgaand aan de wedstrijd of training individuele spelersportretten en een teamfoto. Daarnaast zullen we gedurende de wedstrijd/ training langs de lijn fotograferen voor spetterende actiefoto’s.
portfotograaf Teamfoto Tempo34
OranjeHockey_retinas_nl-8.jpg
Als sportfotograaf hebben wij een ruime ervaring opgedaan bij diverse sportverenigingen maar ook tijdens het fotograferen van het Nederlands oranje team. Bij ons kunt u terecht voor spetterende actiefoto’s, spelersfoto’s en teamfoto’s voor zowel hockey als voetbalclubs. Bij het maken van een teamfoto bespreken we de wensen. Een standaard teamfoto voor de formele uitstraling maar daarnaast kan er ook een teamfoto gemaakt worden met een informeel karakter die een stoere uitstraling heeft zoals de Teamfoto van hockeyvereniging Tempo ’34 hier afgebeeld.

Sportpakket

Wilt u als vereniging een compleet beeld van u als vereniging voor de website of social media neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. We zorgen ervoor dat alle onderdelen van jullie vereniging mooi in beeld wordt vastgelegd zodat je uitblinkt in de grafische vormgeving op je online advertentie bronnen.
  • 2 Teamfoto’s
  • Spelersportretten
  • Portretten van trainers – verzorging
  • Actiefoto’s tijdens een wedstrijd/ training.
Alle foto’s worden digitaal geleverd op groot formaat. Gemiddeld zijn dit er rond de 200 stuks (afhankelijk van de grote van het team).

De prijs is afhankelijk van de grote van het team en de duur van de wedstrijd. De F jeugd speelt immers korter dan een volwassen team vraag hieronder een offerte aan.

Geef een reactie