Artiestenfoto

Een recente artiestenfoto is in de showbizzwereld van groot belang. Je kunt daarmee je volgers op social media trakteren op een mooie nieuwe foto van jezelf. Daarnaast veranderd je uiterlijk regelmatig. Recente foto’s zijn voor castings erg belangrijk zorg dus dat je portfolio up to date is. Met een artiestenfoto wordt een professioneel gemaakte headshot en fullbody foto bedoeld.

Voordelen aan een fotosessie bij ons:
  • Fotosessie van 1,5 uur in verschillende stijlen
  • 80, bewerkte, foto’s geleverd op groot formaat zonder nabestellen.
  • Je ontvangt een BTW factuur van de fotosessie.
portretfoto, portretfotograaf, fotograaf zuid-holland ,Model/ Zangeres: Liann van Groen MuaH: Denise Beekvelt www.dbmua.nl

Door onze ruime ervaring in zowel modelfotografie en artiesten fotografie bent u bij ons aan het juiste adres. In onze studio te Delft kunnen we verschillende sets creëren.

Daarnaast is de fotostudio gevestigd in een authentiek pand waardoor we ook gebruik kunnen maken van een ouderwets trappenhuis en urbex zolder om de mooiste foto’s te creëren. Ook op een buitenlocatie kunnen wij u van dienst zijn. Liever foto’s op een eigen gekozen locatie is mogelijk informeer naar de mogelijkheden via het contact formulier onderaan deze pagina of neem telefonisch contact met ons op via +31638440222

Zanger: Stay-C (Twenty4Seven)

Met regelmaat mogen wij artiesten ontvangen die erg tevreden zijn met onze diensten. Hieronder diverse voorbeelden van foto’s die door ons gemaakt zijn van artiesten. Daarnaast kunt u ons volledige portfolio hier bekijken.

Diverse artiestenfoto’s

Uiteraard is het mogelijk om een fotoshoot op maat te plannen bijvoorbeeld voor een CD cover met specifieke wensen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Geef een reactie