Basiscursus fotografie

De basiscursus fotografie is gericht op beginnende fotografen en liefhebbers van fotografie die meer uit hun camera willen halen. Veel mensen fotograferen in de automatische stand van de camera terwijl je door zelf de instellingen te bepalen meer de controle hebt.

IMG_4333-Edit-Edit-2
Workshop_Preston_Palace_fotografie_personeelsfeest (1)

Met basiskennis over belichting, diafragma, standpunt en compositieregels maak je na de basiscursus fotografie al schitterende foto’s van landschappen, personen en dieren.

Met een goede smartphone kan je al hele goede foto’s maken maar het is bij de cursus wel wenselijk dat je een goede systeemcamera of spiegelreflexcamera bezit.

Inhoud cursus

Tijdens de cursus komen er verschillende onderdelen aan bod.

Inhoud:
Voorbereiding vooraf.
Instellingen camera.
ISO.
Diafragma.
Standpunt.
Compositieregels.
Landschappen en personen fotograferen.
Nabewerking.

Smartphonefotografie

Opdrachten en ondersteuning.

Tijdens de cursus worden er verschillende opdrachten meegegeven om het geleerde in de praktijk uit te voeren. Hierbij krijg je na de cursus 2 maanden digitale ondersteuning. Je kan allerlei vragen stellen en opdrachten insturen waar we feetback en tips op geven.  

Deelnemen

De kosten van de workshop zijn €50,00 dit is voor de workshop en 2 maanden digitale ondersteuning.

Omdat wij voldoende ruimte willen geven voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht houden we de groep klein. We organiseren met twee fotografen de workshop voor maximaal 4 deelnemers. De plaatsen zijn dus beperkt per workshop.

Workshop en cursus fotografie

Ticket's

Op dit moment hebben we nog geen nieuwe datum voor een cursus. Laat hieronder weten dat je interesse hebt dan houden we je via de mail op de hoogte wanneer er een datum bekend is.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn