Ijsblokjes Behind the scenes

Foto’s met ijsblokjes op een naakt lichaam. Dat is in een woord KOUD! Daarom ook alle respect naar de inmiddels twee modellen die deze serie aandurfde.

Vooral het eerste model “L” (in verband met de anonimiteit) Deze serie werd dan wel geschoten terwijl het buiten 32ºC was maar bij haar is de hele serie geschoten met echte ijsblokjes. Tegen het einde van de serie had ze rode plekken op haar lichaam van de kou. Gelukkig kon ze er zelf hartelijk om lachen en was het afkoelen, door de warmte in de studio, bijna welkom.

Ijsblokjes thema, ice cube, naakt fotografie, naaktfoto's, artistiek naakt,
Voor de foto hiernaast hebben we een dun touwtje ingevroren in het ijsblokje. Hierdoor werd het mogelijk om het ijsblokje te laten “balanceren” op de tepel. Het touwtje wordt eenvoudigweg erboven gehouden door een 3e persoon. Dit geeft een erg mooi artistiek effect. Neemt niet weg dat het ijsblokje zijn eigen wil heeft en flink slingert. Geduld was dus een schone zaak. 

Omdat deze serie vrij populair bleek hebben we onze rekwisieten kast inmiddels aangevuld met imitatie ijsblokjes. Deze zijn gemaakt van acrylglas en dus een stuk minder koud op het lichaam. Voor de foto met het balancerende ijsblokje is het niet mogelijk dit met een blokje van acrylglas te doen.

Hoewel de fabrikant echt zijn best gedaan heeft om ze op echt te laten lijken is het wel te zien dat ze van glas gemaakt zijn. 

Het tweede model had het dus een stuk makkelijker dan “L” maar de foto’s zijn er niet minder mooi door geworden.

Erotische fotoshoot, ijsblokje, naaktfoto, naakt fotograaf, sensuele fotoshoot, artistieke naaktfoto
Enkele foto’s uit de serie met ijsblokjes