Erotische fotosessie

Een erotische fotosessie is een naakt fotoshoot. Hierbij kan er gefotografeerd worden waarbij het lichaam volledig naakt is of bedekt naakt. Wij streven er wel naar dat dit stijlvol is en dus geen porno foto’s. Zowel mannen als vrouwen zijn vaak trots op hun lichaam en willen dit graag mooi laten vastleggen voor later. Sommige willen hun partner verassen met mooie erotische foto’s die in een album worden gedrukt. Andere laten weer een foto afdrukken als wanddecoratie voor thuis. Is naakt net even een stapje te ver bekijk hier de Sensueel & Lingerie shoot.

Erotische fotoshoot, blootfoto, naakt foto, naaktfotosessie, artistiek naakt, artistiek bloot,
Spannend

Naakt gefotografeerd worden door vreemde mensen is natuurlijk erg spannend. Wij zijn tijdens een erotische fotoshoot altijd met twee personen aanwezig. Zowel een man als een vrouw. Daarnaast mag je tijdens de fotosessie zelf ook iemand meenemen waarbij jij je op je gemak voelt. Wij maken er geen haastklus van en nemen vooraf even de tijd voor een persoonlijk praatje om kennis te maken. Wanneer jij er klaar voor bent beginnen we over het algemeen rustig met enkele portretfoto’s om je te laten wennen aan ons. Daarna werken we langzaam richting de foto’s die je graag wilt. Binnen het thema is er veel mogelijk en is de fotoshoot aan te passen naar uw wensen.
Zo hebben wij verschillende thema’s binnen (bedekt) bloot zoals het “Ice cube thema” en het “drops thema“. Deze thema’s zijn vooral gericht op artistiek naakt in plaats van enkel een naakt vrouwenlichaam.

Erotische fotoshoot, ijsblokje, naaktfoto, naakt fotograaf, sensuele fotoshoot, artistieke naaktfoto

Prijs

Bekijk onzeprijslijst
Bij Retinas fotografie krijgt u alle foto’s bewerkt en op groot formaat, digitaal, geleverd. U kunt dus zelf kiezen welke u het mooiste vindt en hoeft niet na afloop bij te bestellen voor extra geld.

Samen op de foto?

Wilt u graag samen met uw partner op de foto dan is dit vanzelfsprekend ook mogelijk.

Mensen die dit soort foto’s van zichzelf willen dienen uiteraard wel 18+ te zijn.

Sommige werken zijn ook te koop als wanddecoratie. Hieronder vind u een overzicht.

Facebook
Twitter
Google+
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn
Email