Valentijnsdag

Valentijnsdag komt er weer aan. Wij helpen je graag mee om je partner te verassen met een blijvende herinnering als cadeau.

Er zijn verschillende opties die beschikbaar zijn in onze studio. Je kan een mooie, romantische, serie van jullie samen laten maken. Of juist een fotoshoot cadeau geven aan je partner. Uiteraard kan je ook een mooie serie van jezelf laten maken en deze als afdruk of boek cadeau geven.

Wat zou je graag willen?

Samen

Tijdens een romantische fotoshoot maken we een aantal prachtige, liefdevolle, portretten van jullie samen als stel. We zorgen dat jullie liefde straalt op de foto’s.

Naast de foto’s samen is er ook ruimte voor enkele persoonlijke individuele portretten.

Je krijgt de foto’s, digitaal, aangeleverd op groot formaat. Mocht je een foto willen laten afdrukken als wanddecoratie kan dat via ons voor inkoopprijs.
De mogelijkheden hiervoor zijn foto op glas, hout, aluminium en Xpozer.

Cadeau geven

Je partner gaat graag op de foto, maakt de hele dag door selfies of heeft aangegeven graag een keer een professionele fotoshoot te willen. Via ons kan je er een cadeau geven.
Je kan direct een shoot reserveren of er een bestellen en een voucher die je direct in de mail ontvangt geven op Valentijnsdag zelf. Indien gewenst kan je bij de bijzonderheden aangeven dat je graag een gepersonaliseerde voucher ontvangt. 

Er is keuze uit verschillende stijlen, die in ons portfolio te zien is, zoals een portret/ model fotoshoot of misschien iets gewaagder zoals sensueel of erotisch

Van mezelf

Je partner verassen met een prachtige serie foto’s van jouw kan natuurlijk ook. Dit kunnen gewoon portretten zijn maar wij merken dat er een groeiende vraag naar een fotoshoot die sensueel of erotisch is zodat een partner verrast kan worden met een fotoboek of wanddecoratie voor boven het bed. Het afdrukken als wanddecoratie kan na de fotoshoot via ons geregeld worden tegen inkoopprijs.

Indien je graag wilt dat je foto afgedrukt is voor Valentijnsdag wees dan op tijd met het boeken van de fotoshoot. Wij hebben een bewerkingstijd van ongeveer twee weken. Daarnaast heeft de leverancier zo’n 3 tot 5 dagen nodig om te leveren. 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn