Moodboard: draperie

Voor het Moodboard: Draperie zijn wij opzoek naar een model voor een TFP fotoshoot.
TFP houd in dat het ter verbetering is van onze techniek en daarom zullen er geen kosten zijn voor de deelnemende partijen zoals de fotograaf, het model en eventueel een make-up artist.
Alle partijen mogen de foto’s gebruiken voor hun portfolio, website en social media accounts.

Moodboard: draperie

Draperie staat voor laken of stof. Dit zullen dan ook elementen zijn die in de fotoshoot een key element vormen. We hebben reeds enkele eigen werken in deze stijl gemaakt maar willen dit graag verder door ontwikkelen. Er zal gewerkt worden met lowkey en veel zwart-wit om de foto’s het juiste effect te geven. Meer voorbeelden staan op het pinterest bord.

De gebruikte afbeeldingen zijn ter illustratie en inspiratie. Heb jij als model interesse en zelf ook nog ideeën die binnen dit thema passen staan we open voor de suggestie. De fotoshoot is licht erotisch tot bedekt bloot dus het model moet hier wel voor open staan.
Uiteraard mag je iemand meenemen naar de shoot waar jij je bij op je gemak voelt.

Wie zoeken we?
  • Tenminste 18 jaar of ouder!

  • Niet verlegen of preuts
  • normaal of slank/ sportief lichaam
  • Kan de afgebeelde pose goed uitvoeren.

 

Erotische fotoshoot - Red sensual - erotische wanddecoratie - erotiek aan de muur

In sommige gevallen kan er, na overleg en goedkeuring van jou, een foto als wanddecoratie aangeboden worden in onze webshop. De netto opbrengsten van de eventuele verkopen worden 50-50 met jou gedeeld. Je tijd kan dan dus eventueel nog iets opbrengen ook.

Voor deze TFP shoot zullen wij werken met een TFP contract. Daarin worden de afspraken vastgelegd over de publicatie van de foto’s en de afspraken over de eventuele verkoop opbrengsten.

Geïnteresseerd? Laat het ons hieronder weten via het formulier hieronder of bel met ons voor het maken van afspraken op +31638440222.