Den Haag in beeld

Den Haag is een geliefde plaats om foto’s te maken. De welbekende skyline en verschillende publiekstrekkers zijn door ons in beeld gebracht. Deze galerij zal door de tijd heen langzaam meer gevuld worden met platen afkomstig uit deze fotogenieke stad.

Vanaf het balkon van The Penthouse skybar hebben we onlangs nog een prachtige zonsondergang mogen fotograferen. De Skybar is onder veel fotografen een geliefde plek om foto’s te maken van de stad. Zelf eens genieten van dit uitzicht kan makkelijk. De toegang is 9 euro inclusief een kopje koffie. Met de lift naar de 42 etage en genieten maar.

Daarnaast heeft Den Haag natuurlijk veel meer moois. De Pier van Scheveningen en het binnenhof zijn daarvan de meest bekende plaatsen maar er is veel meer moois. Je moet alleen even weten waar je het moet zoeken. Onze tip is een arrangement te boeken bij de gidsen van Cycle and the City zij laten u de mooiste plaatsen zien en vertellen met passie over hun stad. Ondertussen kunt u natuurlijk prima foto’s maken van al het moois wat zij laten zien.

Skyline Den Haag zonsondergang
Pier_Scheveningen_Parelmoerwolken - Landschappen wanddecoratie

Het Centrum van heeft enorm veel oude, historische, gebouwen en ons advies is dan ook gewoon eens met een camera het centrum in te lopen en vooral blijven kijken… Achter veel hoeken schuilt iets moois wat zeker het fotograferen waard is.

Tips

Zelf niet in het bezit van een professionele camera maar toch mooie foto’s maken met je smartphone? Volg onze, gratis tips op om beter te Fotograferen met je Smartphone de stad leent zich prima om te oefenen.

Binnenhof Den Haag Nachtfoto