Bij het maken en bestellen van een fotoboek heb je tal van keuze als het gaat om de leverancier. Wij werden door Saal-digital Nederland gevraagd hun product onder de loep te nemen.

Software
Het downloaden en installeren van de benodigde software ging eenvoudig en snel waarna we direct aan de slag konden. Het programma zelf geeft je tal van opties zoals afmetingen, glans of mat papier en dergelijke. Hierdoor kan je het boek wat je wilt bestellen inrichten naar je eigen wensen. Je ziet tevens direct wat je keuze doet met de prijs. Als je weet wat voor soort boek je wilt ga je hem inrichten. Het programma laat je eenvoudig browsen maar je afbeeldingen die je vervolgens kan slepen naar de positie in het boek. De afbeeldingen kan je vervolgens via een submenu eenvoudig croppen,  of bijvoorbeeld over heel de pagina weggeven. Als je teksten wilt toevoegen is hier ook de gelegenheid voor. Een ruime keuze uit lettertypen en grote.
Saal-Digital
Saal-Digital

Levering en eindresultaat

De levertijd van het boek is erg snel. Binnen enkele dagen wordt hij bezorgd door DHL.
De kwaliteit van het boek is erg degelijk.
Wij kozen voor een harde kaft om te zorgen dat het boek langer mee gaat.
De afdruk kwaliteit van het boek vinden wij uitmuntend. De foto’s blijven zeer scherp en kleur echt dus geen kwaliteit verlies.
Eindconclusie
Wij kunnen de producten van Saal-digital zeker aanraden. De prijs kwaliteit verhouding is evenredig.