Onze fotostudio

Onze fotostudio is gevestigd in het gebouw van het voormalig kantongerecht Delft. De studio zelf is opgebouwd in de oude wachtruimte. Het adres is.
Korte Geer 11a
2611 CA Delft

Naast de studio inrichting, met verschillende achtergronden en belichtingsmogelijkheden maken we ook gebruik van het pand. Dit karakteristieke monumentale pand bied dus enorm veel mogelijkheden.

Fotostudio Delft Retinas Fotografie

Het pand leent zich uitermate goed voor de diverse vormen van fotografie waar wij ons mee bezig houden.
De portretten en gezinsfotografie maar ook glamour en artistiek naakt maken wij over het algemeen in de standaard studio opzet. Door de vormgeving van de ruimte kunnen wij ook vrij eenvoudig een slaap of woonkamer set neerzetten. Dit gebruiken we over het algemeen voor de zogenaamde boudoir fotoshoots.

Erotische fotoshoot
De zolder en trappenhuis

Wij hebben toegang tot de zolder en het trappenhuis van het pand. Deze plaatsen geven een echte Urbex/ Urban uitstraling. Dit levert warme en sfeervolle platen op, zowel bij portretten maar ook bij de boudoir/ lingerie foto’s.

Een unieke gelegenheid dus om uzelf eens in een andere setting te laten fotograferen.
Hieronder een aantal voorbeelden van foto’s die gemaakt zijn op de zolder en in het trappenhuis.

Bekijk ons volledige portfolio hier.

Bereikbaarheid

De studio is erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op loopafstand van het station Delft.

Daarnaast zijn wij gevestigd midden in het oude gezellige centrum van Delft. Deze ligging is daardoor ook prima de gelegenheid om zowel binnen als buiten, in het oude centrum mooie portretten van u te maken.

Parkeren

Parkeren kunt u het beste op de Gasthuisplaats. Dit is op 1 minuut lopen van de studio. Helaas is dit wel betaald parkeren dus let erop dat u niet vergeet te betalen.

Wij zijn eenvoudig te vinden via Google. Door op routebeschrijving te klikken zal deze de navigatie starten.

Facebook
Twitter
Google+
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn
Email

One Comment

Geef een reactie