Wanddecoratie Saal-Digital
Wanddecoratie Saal-Digital

Op verzoek van Saal-Digital hebben wij wederom een product mogen testen van hun. Ditmaal hebben wij gekozen voor een foto gedrukt op aluminium (ook wel dibond, staal of metaal genoemd).

Bestelling plaatsen
Om de foto te bestellen kan je de software gebruiken die via de website van Saal Digital eenvoudig te downloaden en installeren is. Aan de linkerzijde opent zich een bestandsbrowser waarmee je naar de afbeelding kan gaan die je wilt laten afdrukken. De productkeuze is duidelijk en overzichtelijk waardoor je alles naar jou wens en budget kan kiezen.

Na het plaatsen van je bestelling is het verwerkingsproces enkele dagen waarvan je via de e-mail op de hoogte gehouden wordt. Zodra deze verzonden is krijg je een e-mail met een track and trace code waardoor je weet wanneer je bestelling geleverd gaat worden.

Product
Wij ontvingen onze foto zorgvuldig ingepakt inclusief een eenvoudig te monteren ophangsysteem.

Ophangsysteem wanddecoratie saal-digital
Ophangsysteem wanddecoratie saal-digital

Ook worden er twee dopjes meegeleverd die aan de achterzijde geplakt kunnen worden.Dit zorgt voor een zwevend effect als de foto aan de muur hangt.

De kleurechtheid blijft erg goed in de producten van Saal Digital iets wat vaak tegenvalt bij andere drukkers. Al met al zijn wij zeer tevreden en kunnen wij u Saal Digital aanraden.

Foto op aluminium Saal Digital
Foto op aluminium Saal Digital