Professionele Profielfoto

Je wilt een professionele profielfoto voor je website of social media profiel maar je zit niet te wachten op een hele fotoshoot. Dan is deze aanbieding iets voor jou.
We introduceren en mini fotoshoot waarin we binnen 3 kwartier veel verschillende foto’s maken. We gebruiken verschillende achtergronden en belichtingen. Hierdoor zorgen we dat we snel een complete serie portretten hebben. Vooraf bespreken we kort waar je de foto’s voor wilt gaan gebruiken zodat we de fotosessie afsluiten met resultaten die jij voor ogen had.

We denken dan ook graag met je mee in de aanloop naar de fotoshoot en staan open voor eigen ideeën en suggesties.  Het is immers jou fotoshoot jij moet het mooi vinden en niet wij als fotograaf.

professionele profielfoto

Deze foto’s kunnen voor zakelijk gebruik zijn om uit te blinken in je CV of linkedin profiel. Maar natuurlijk ook gewoon om je vrienden op facebook te trakteren van een super mooie foto van jou. Wij hebben een ruime ervaring in het maken van portretten waardoor we snel en doeltreffend kunnen werken.

De kosten
  • De kosten zijn €50,00
  • Het duurt 30 minuten (exclusief praatje vooraf) totaal dus ongeveer 45 minuten.
  • Er worden 10 foto’s bewerkt en geleverd op groot formaat.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn