Over ons

Retinas Fotografie, Portretfoto, portret, portretten, portretfotograaf, studioportret, fotostudio, fotograaf, rijswijk, den haag, rotterdam, zuid-holland, fotografen,

Welkom op de website van Retinas Fotografie te Rijswijk. Wij werken als fotograaf samen om voor jou het beste resultaat te bereiken. Als fotostudio zijn wij gespecialiseerd in portretfotografie, Sensueel & Lingerie fotoshoot (boudoir) en een erotische fotoshoot (artistiek naakt). Voor elke klant proberen wij vernieuwend te denken. We handelen niet een standaard lijst met pose af maar denken met je mee. Iedereen heeft een eigen persoonlijkheid en een verhaal. We proberen dat in de foto’s terug te laten komen zodat jij ook echt past in het plaatje. 

We denken dan ook graag met je mee in de aanloop naar de fotoshoot en staan open voor eigen ideeën en suggesties.  Het is immers jou fotoshoot jij moet het mooi vinden en niet wij als fotograaf.

Onze fotostudio heeft een oppervlakte van ca 200 m2 met verschillende set’s die wij kunnen gebruiken voor uw foto’s. Daarnaast leent het pand zich voor het maken van foto’s met een industrieel tintje. Het adres is:
Laan van Vredenoord 11
2289 DA Rijswijk (Zuid-Holland)

De kracht van Retinas fotografie is dat we een fotoshoot geen haastklus maken. We nemen de tijd en zorgen voor een ontspannen sfeer tijdens de fotosessie. We hebben inmiddels een aardige portfolio opgebouwd en vele tevreden klanten.

Onze fotostudio is gevestigd in Rijswijk vlak bij de A4 en A13. Daardoor eenvoudig te bereiken vanuit Rotterdam, Amsterdam, Delft, Voorburg en natuurlijk Den Haag.

Indien gewenst is het ook mogelijk een fotoshoot op locatie te doen. Denk hierbij aan een bos of het strand. Afhankelijk van de afstand worden hier wel reiskosten voor berekend.

Portfolio

Prijzen

Reviews

Een fotosessie is voor sommige al spannend genoeg. Daarom doen wij er alles aan om je op je gemak te stellen. We werken in een ontspannen, gezellige sfeer. en zorgen dat je 100% tevreden bent met de resultaten.

Webshop

351952-0

In onze onlinewinkel vind u verschillende fotoshoots die u online kunt bestellen als cadeaubon. Leuk om te geven als verassing. Daarnaast zijn verschillende foto’s van ons te bestellen als wanddecoratie. Hiervoor maken wij gebruik van de diensten van Werk aan de muur

 

Facebook
WhatsApp
Google+
Twitter
LinkedIn
error: Content is protected !!