Over Retinas Fotografie

Wij zijn een stel die een gedeelde passie heeft voor fotografie en samen vormen wij sinds 2013 Retinas Fotografie. Retinas is Latijns voor netvlies. Mensen roepen vaak het staat op mijn netvlies gebrand. Als fotograaf vereeuwig je ook een moment alsof het op een netvlies gebrand staat. Een netvlies vangt ook licht en zet dit om naar beelden in de hersenen. Fotografie betekend “schrijven met licht” in feiten dus wat een netvlies ook doet. Vandaar de keuze om de naam Retinas te dragen als fotograaf.

Crew Retinas Fotografie - over ons - Patty Overduin - Remco Kuiper
Onze ervaring

Wij fotograferen all-round we zijn begonnen met het fotograferen van landschappen en nachtfotografie. In 2012 benaderd door een collega fotograaf om een aan te sluiten bij een modellen fotoshoot. Na en jaar met verschillende oefen shoots zijn we ons hierin verder gaan specialiseren. Inmiddels zijn we gespecialiseerd in het fotograferen van portretten en erotische fotoshoot’s. Uiteraard zijn we ook beschikbaar voor familiefoto’s, zwangerschapshoot, new born shoots. Landschappen, nachtfoto’s en cityscape’s doen we nog vooral hobbymatig. Sinds begin 2017 zijn we in het bezit van een fotostudio in het centrum van Delft voorzien van diverse achtergronden en belichtings-mogelijkheden.

StayC en Liann - Twenty4Seven - Artiestenfoto - headshot

In de studio hebben we inmiddels al aardig wat uren mogen maken tijdens fotoshooots. Ook de eer gehad te mogen werken met verschillende artiesten zoals het duo Stayce Seedorf en Liann van Groen van Twenty4Seven en actrice Claudia Klomp.

De studio apparatuur kunnen wij tevens mee nemen om op locatie te komen voor uw gemak wel geeft onze eigen studio meer mogelijkheden. Wilt u toch dat wij bij u thuis of een bedrijf komen dient de locatie dan wel tenminste een ruimte te zijn van 4 meter bij 4 meter en voorzien van stroompunten voor de belichting. Shoots in de buitenlucht zijn ook mogelijk dit kan prachtige platen opleveren. Denk daarbij aan het strand, bos of een park.

One Comment

Geef een reactie