Portfolio

Ons portfolio is het visitekaartje van een fotograaf. Het is bedoeld als overzicht van het werk wat wij hebben gedaan. Ons portfolio is opgebouwd uit de verschillende soorten fotografie die wij ons eigen hebben gemaakt.
Dit zijn onder andere:

Retinas Fotografie, Portretfoto, portret, portretten, portretfotograaf, studioportret, fotostudio, fotograaf, rijswijk, den haag, rotterdam, zuid-holland, fotografen,

Als fotograaf zijn wij all-round inzetbaar maar wij hebben ons inmiddels gespecialiseerd in portretten en erotisch. Klik op het betreffende onderdeel om te bekijken wat er mogelijk is en om meer informatie te krijgen.

TFP

Ons “boek” is inmiddels flink gevuld. Toch zijn er soms nog onderdelen waarin wij ons verder willen ontwikkelen. Deze fotoshoots kunnen wij dan doen op basis van Time For Print (TFP). Een TFP fotoshoot is kosteloos voor alle partijen. Via de TFP pagina op onze site kunt u kijken wat wij graag nog willen neerzetten. Toch staan wij open voor suggesties. Indien wij er een uitdaging in zien werken we graag uw idee verder uit.Kijk rustig hier eens rond of ons werk je bevalt. En wellicht tot ziens voor de lens!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn