LINGERIE, SENSUEEL EN EROTISCHE FOTOSESSIE

Een erotische fotoshoot ook wel sensuele fotosessie genoemd is een fotosessie in lingerie of naakt. Voor veel mensen is het een wens om mooie sensuele of artistieke blootfoto’s van zichzelf te hebben. Dit is dan ook ruim aanwezig in ons portfolio. Wij splitsen het voor het gemak op in “Sensueel & Lingerie” en “Erotisch” Niet iedereen wil immers gelijk helemaal bloot andere juist wel. Een combinatie van beide is mogelijk.

Een Sensueel & Lingerie fotosessie wordt ook wel boudoir genoemd. Deze fotosessie is vooral op sensualiteit gericht. De erotische fotosessie is naakt en bedekt naakt fotosessie is vooral artistiek bloot. De foto’s zijn wel degelijk bloot maar blijven classy.

Facebook
Twitter
Google+
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn
Email

2 Comments

  • […] De fallshoot van 2014 bracht ons in contact met Kelly een prachtig model die super mooie resultaten opleverde. Daarnaast was Kelly prettig om mee samen te werken.. Het duurde een jaartje maar vorige maand mocht het dan toch weer tot een samenwerking komen. Er werd gekozen voor een lingerie fotoshoot. Dit wordt ook wel boudoir fotografie genoemd. Meer informatie en ons portfolio in deze stijl van fotografie vindt je hier. […]

Comments are closed.