Retinas Fotografie, Model Melonie van Hoorn
Model: Melonie van Hoorn
 Modelfotografie

Dit is waar het ooit allemaal mee begon bij ons. We werden als fotograaf gevraagd om mee te werken aan een modellenshoot. We waren hier toen nog onervaren in maar zagen de uitdaging wel. Het was een leuke en leerzame ervaring en smaakte naar meer. Nu enkele jaren verder hebben we veel modellen voor de lens mogen hebben en mogen we onszelf dus zeker ervaren noemen in de modelfotografie. Of we nu werken op basis van TFP (Time For Print) of een betaalde opdracht we stemmen samen met het model uit concept af welke we uit willen gaan werken. Over het algemeen doen we dit op het medium Pinterest. Daar worden de ideeën in een zogenaamd moodboard gedeeld zodat we allemaal weten welke kant we op willen tijdens de shoot.

Ons uitgangspunt bij elke fotoshoot is dat er een een ontspannen sfeer gecreeërd wordt waar ruimte is voor een dolletje. Hierdoor worden de foto’s zichtbaar ontspannen en straalt het model oprecht.

Dames en heren die in de modellen industrie werken of willen gaan werken moeten een portfolio opbouwen. Een selfie voor de spiegel is geen visitekaartje om mee aan te komen bij een modellenbureau. 

Modelfotografie
Modelfotografie

Wij kunnen geen garantie geven dat er werk is in de modellenindustrie maar wel zorgen dat je professionele foto’s kunt laten zien in je portfolio. Ook wij zijn soms nog opzoek naar een uitbreiding van ons portfolio. In dat geval werken wij op basis van Time For Print (TFP) in dat geval zijn er geen kosten verbonden aan de fotoshoot.

Via deze link kan je zien wat wij op dit moment nog willen toevoegen aan ons portfolio. Een eigen voorstel of aanvulling kan natuurlijk ook. We zullen dan bekijken of je voorstel past in ons portfolio.

 Hier een selectie van de diverse modellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.