SENSUEEL & LINGERIE

Een Sensueel & Lingerie fotoshoot wordt ook wel een boudoir fotoshoot genoemt. Vrouwen doen deze fotosessie vooral om hun partner te verrassen met mooie foto’s van zichzelf in lingerie. Andere doen de shoot om zichzelf te belonen. Welk doel je ook hebt wij zorgen dat je op je best vastgelegd wordt. De oorsprong van boudoir fotografie is ontstaan in bruidjes die hun aanstaande man willen verassen met uitdagende foto’s van zichzelf. Een opwarmertje voor de huwelijksnacht. Uiteraard is het tijdens de fotoshoot mogelijk boudoir te combineren met een erotische fotoshoot die wat meer naakt en bedekt naakt is.

Boudoir, sensueel & Lingerie, fotoshoot

We richten ons op sensualiteit. Er is op de foto’s te zien dat je lingerie draagt maar toch ligt de nadruk op jou als persoon. Boudoir fotoshoots zijn voornamelijk in lingerie en gaan niet verder dan bedekt topless. Voorafgaand aan de fotoshoot bespreken we met jouw je wensen. Wat wil je graag of juist niet. Deze keuze blijft aan jouzelf. In onze fotostudio hebben we verschillende sets klaar staan.

Heb je meer vragen over een Sensueel & Lingerie fotoshoot, dan dat wij op deze pagina beantwoorden, schroom dan niet om ons je vragen te stellen we beantwoorden deze graag voor je zonder verplichtingen.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn