Sensueel & Lingerie
Boudoir - Model: Liann van Groen - MuaH: Denise Beekvelt, erotische fotoshoot, sensuele fotoserie

Een Sensueel & Lingerie fotoshoot wordt ook wel een boudoir fotoshoot genoemt. Tijdens deze fotosessie worden er foto’s van je gemaakt waarbij we ons richten op jouw sensualiteit. Er is op de foto’s te zien dat je lingerie draagt maar toch ligt de nadruk op jou als persoon. Boudoir fotoshoots zijn voornamelijk in lingerie en gaan niet verder dan bedekt topless. Onze studio valt eenvoudig om te bouwen tot een volwaardige slaapkamer die we goed kunnen uitlichten. Daarnaast hebben wij, in de studio, de beschikking over een hele oude zolder. Deze geeft een unieke urbex sfeer.
De oorsprong van boudoir fotografie is ontstaan in bruidjes die hun aanstaande man willen verassen met uitdagende foto’s van zichzelf. Een opwarmertje voor de huwelijksnacht. Uiteraard is het tijdens de fotoshoot mogelijk boudoir te combineren met een erotische fotoshoot die wat meer naakt en bedekt naakt is.

Spannend

Het is ook niet zomaar iets om jezelf kwetsbaar op te stellen bij vreemde. Dit proberen we dan ook bij je weg te nemen. Dit doen we door vooraf even rustig een praatje te houden met je en te beginnen met het maken van portretten. Hierdoor kunt u wennen aan ons als fotograaf. De sfeer is hierdoor ontspannen waardoor u zich snel op uw gemak voelt. Ook mag je iemand meenemen naar de fotosessie. Deze keus is volledig aan jou.

In de boudoir galerij hieronder kunt u verschillende voorbeelden bekijken.

Boudoir fotografie urbex - Retinas fotografie

Prijs

Bekijk onzeprijslijst
Bij Retinas fotografie krijgt u alle foto’s bewerkt en op groot formaat, digitaal, geleverd. U kunt dus zelf kiezen welke u het mooiste vindt en hoeft niet na afloop bij te bestellen voor extra geld.

Samen op de foto?

Wilt u graag samen met uw partner op de foto dan is dit vanzelfsprekend ook mogelijk.

Mensen die dit soort foto’s van zichzelf willen dienen uiteraard wel 18+ te zijn.
Facebook
Twitter
Google+
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn
Email