Portretten

Portretten zijn foto’s van een persoon die past bij het leven van die persoon. Daarom hebben wij voorafgaand aan de fotoshoot een kort gesprek. Dit om uit te vinden wat voor persoon we voor de lens krijgen en wat er bij hun past. Uiteraard luisteren we daarbij ook naar de wensen van de persoon zelf. Wilt u de portretten gaan gebruiken voor zakelijke toepassingen zullen deze anders zijn dan de portretten voor particulier gebruik.

Fotohoot portretten, Portret, Reviews, Retinas Fotografie, Fotograaf retinas fotografie, fotograaf Delft fotostudio, reviews Retinas Fotografie
Portfolio, Fotograaf, studio, fotostudio, studioportret, portret, portretfoto, portretten

Inmiddels hebben wij een ruime ervaring en onze fotostudio in Rijswijk. Deze is van alle benodigde materialen en apparatuur voorzien. Hiermee kunnen we verschillende soorten portretten te kunnen maken. We gebruiken verschillende achtergronden en belichtingstechnieken en soms ook windmachines. Ook maken we graag gebruik van het industrieel uiterlijk van het pand waar onze studio is gevestigd.

Een portret is niet alleen in een studio gemaakte “Headshot”. Het kunnen ook foto’s van het volledige lichaam zijn. Wij proberen in elk geval te zorgen dat de foto een verhaal verteld. Zwart-wit foto’s levert een krachtig portret op. Wij leveren wel altijd alle foto’s zowel in kleur als zwart-wit.

Buitenlocatie

Wij werken ook graag op buitenlocatie’s. Dit omdat het veelzijdige mogelijkheden bied om gebruik te maken van de omgeving. Denk bij buitenlocatie’s aan een park, strand en duingebied. Informeer naar de flexibele mogelijkheden die u van ons kunt verwachten. Bekijk ons volledige portfolio voor een compleet beeld van ons en het werk dat wij leveren.

portretfoto, portretfotograaf, fotograaf zuid-holland ,Model/ Zangeres: Liann van Groen MuaH: Denise Beekvelt www.dbmua.nl

Nabewerking

Alle foto’s worden na de fotoshoot door ons bekeken en er wordt een grove selectie gemaakt. We letten daarbij op ogen die dicht zijn en dergelijke. Daarna worden alle foto’s bewerkt. Mochten u na het leveren van de foto’s, gemiddeld ongeveer 80 stuks, nog een detail zien die wij hebben gemist verwerken we die uiteraard alsnog even voor u zonder extra kosten.

Onze fotostudio heeft een oppervlakte van ca 200 m2 met verschillende set’s die wij kunnen gebruiken voor uw foto’s. Daarnaast leent het pand zich voor het maken van foto’s met een industrieel tintje. Het adres is:

Laan van Vredenoord 11
2289 DA Rijswijk (Zuid-Holland)

Naast de studio inrichting, met verschillende achtergronden en belichtingsmogelijkheden maken we ook gebruik van het pand. Een kantoorpand bied veel mogelijkheden met lange gangen trappen en grote ramen.

Prijzen

Diverse studioportretten

Diverse buitenportretten

Facebook
Twitter
Google+
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn
Email

Geef een reactie