Thema: Draperie

Bij het thema Draperie wordt er gewerkt met doeken wat een speels effect oplevert. Door de doeken dusdanig te gebruiken dat er nog wat te fantaseren overblijft voor de kijker is dit thema erg sensueel. Het is een van de thema’s binnen de erotische fotoshoots.

Wij zorgen voor de lakens en doeken u hoeft dus alleen uzelf mee te brengen.

Door gebruik te maken van een enkele lichtbron tijdens het maken van de foto’s krijgen deze het lowkey effect. Deze vorm van fotografie heeft een hoog artistiek naakt gehalte. De foto’s zijn dus zeker erotisch en sensueel maar zeker niet sleezy.

IMG_0282-Edit-Edit-Edit
erotische fotoshoot, naakt fotoshoot, bedekt bloot, bloot, naaktfoto, fotograaf, fotostudio, artistiek bloot, naaktkunst, naaktfotograaf, artistiek naakt, artistiek fotografie, fotograaf den haag, fotograaf rijswijk, fotograaf rotterdam, professionele fotograaf, fotostudio

Door te werken met zogenaamd tegenlicht ontstaat er door de doeken een mooi silhouet die de vormen van het lichaam mooi weergeeft zonder al te veel bloot te geven.Interesse in deze vorm van (bedekt) naakt foto’s vermeld dan bij het maken van een afspraak dat je dit thema zou willen in verband met het voorbereiden van de icecubes. Wij hebben een ruime ervaring in het fotograferen van naakt en bedekt naakt. Bekijk ons volledige portfolio hier.
Omdat de shoot naakt en bedekt naakt is een een leeftijd vereist van tenminste 18 jaar. Bij twijfel kunnen wij om een identiteitsbewijs vragen.

Met dit idee liepen wij al een tijdje om uit te werken. Na een oproepje op instagram melde Mirjam zich die het wel wilde uitproberen. Kort daarop stond ze in de studio en zijn we aan de slag gegaan met de test shots. Het voordeel voor het model is dat ze niet na hoeft te denken waar ze haar handen laat. Iets waar vele soms moeite mee hebben.

Al met al zijn wij zeer tevreden met de resultaten en Drapperie is hierbij dus ook een optie bij ons in de studio. Uiteraard gaat onze dank uit naar Mirjam die ons de mogelijkheid gaf dit in alle rust uit te proberen.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn