Time for print

In sommige gevallen is het bij ons mogelijk om een fotoshoot te doen op basis van Time For Print. Deze fotoshoots zijn er voor ons om technieken te trainen en ons portfolio verder uit te breiden. Dit betekend ook dat er geen kosten zijn voor zowel de fotograaf het model en eventueel een make-up artist (mua). De foto’s zullen voor alle partijen gebruikt mogen worden om het portfolio te vullen en te gebruiken voor hun website en social media account.

prijzen van een fotoshoot, fotoshoot doen,

Heb je zelf een idee en ben je benieuwd of dit ook op TFP basis kan leg dit dan gerust aan ons voor. De voorwaarden van een shoot op basis van TFP is wel dat het voor ons een aanvulling op het portfolio dient te zijn. Wij werken met een TFP contract deze is ter bescherming van ons als fotograaf maar ook voor jou als model. In dit contract worden de gemaakte afspraken vastgelegd.

Moodboard

Als het gaat om TFP maken wij graag gebruik van een zogenaamd moodboard. Een moodboard geeft een impressie weer van de shoot die we willen gaan neerzetten, en mogelijk zijn op basis van TFP. Op Pinterest hebben we diverse andere moodboards staan die we graag willen uitwerken.

Heb je interesse als model of make-up artist neem dan contract met ons op vermeld er gelijk even bij om welk moodboard het gaat. De moodboards op hieronder afgebeeld zijn een leidraad en kunnen nog verder worden uitgebreid met onze en jouw ideeën.

Klik op de borden hieronder voor het volledige board en meer informatie over het thema en wie we zoeken. Heb je interesse in 1 of meer van de borden laat het ons dan hieronder weten.

Summer - bikini

Bij summer - bikini draait het vooral om zomerse plaatjes. Zon, ze strand zijn de keywords voor deze serie