Workshop en cursus

Workshop en cursus volgen bij ons is vanaf eind september mogelijk. Vaak kopen mensen een dure fotocamera, ze zetten de camera op de automatische stand en benutten daardoor slechts 10% van wat de camera eigenlijk allemaal kan. Met deze cursus halen we je uit de automaat en leren we je de basis van fotografie in begrijpelijke taal.

Winter8
IMG_4333-Edit-Edit-2

Al enige tijd krijgen we regelmatig de vraag van websitebezoekers en volgers op onze social media accounts of we ook workshop’s en cursussen geven. Vanaf eind september gaan we een beginners cursus organiseren. Dit is een basiscursus fotografie. Daarnaast organiseren we ook een workshop studiofotografie. Deze is voor mensen die de basis van fotografie al beheersen. 

Fotografie (basis)

De cursus fotografie leert je de basis van fotografie. We gaan het hebben over de verschillende standen en mogelijkheden van je camera. Antwoord op vragen zoals: “wat is scherptediepte en diafragma?” en “wat zijn compositie regels bij het fotograferen van landschappen en personen?”. Zullen worden beantwoord in begrijpelijke taal.

Wat zijn de kosten

Bij de cursus fotografie krijg je:

  • Ontvangst met koffie/ thee
  • 2 uur durende cursus
  • Naslagwerk incl. oefeningen.
  • 2 maanden digitale ondersteuning

€50,00 per persoon

Er zijn nog geen exacte data bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden gebruik het onderstaande formulier.

Interesse Fotografie (Basis)

Workshop studiofotografie

Bij de workshop studiofotografie verwachten we van de deelnemers basiskennis van fotografie. De workshop is gericht op belichtingen in de studio, er wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten diffuser en we laten zien hoe je daarmee ook verschillende effecten kan creëren. Tevens geven we tip’s in het poseren van het model. Er zijn 3 soorten workshops. Portret, boudoir (Lingerie) en erotisch. Laat weten wat je voorkeur is zodat we je over de juiste workshop kunnen informeren.
Workshop en cursus fotografie

Bij de workshop studiofotografie krijg je:

  • Ontvangst met koffie/ thee
  • Kennismaking met het model
  • 3 uur durende cursus
  • Naslagwerk incl. oefeningen.
  • 2 maanden digitale ondersteuning

€125,00 per persoon

Er zijn nog geen exacte data en tijd bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden gebruik het onderstaande formulier. Je bent dan als eerste op de hoogte van de workshop.

Interesse Studiofotografie

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn