Zwangerschapsfotoshoot

Een Zwangerschapsfotoshoot is voor vele aanstaande moeders een graag gezien iets. Een mooie foto van je zwangerschap is erg mooi om toe te voegen aan het babyboek. Op die manier kan je aan je kindje laten zien hoe trots mama en papa waren dat ze in blijde verwachting waren. Onze studio is van alle gemakken voorzien om de mooiste zwangerschapsfoto’s  te maken en alles probleemloos te laten voorlopen.

zwangerschapsfotoshoot, zwanger foto,
IMG-20170819-WA0000

 Omdat wij in het bezit zijn van een mobiele studio kunnen wij eventueel ook op een locatie komen waar u zich thuis voelt. Hierdoor kan de aanstaande moeder zich naar wens omkleden en daarbij gebruikmaken van de eigen faciliteiten. Geen gesleep met kleding en spullen wij maken het gemakkelijk mits voldoende ruimte bij u thuis.Een fotoshoot op een buitenlocatie is uiteraard ook mogelijk, hierbij moet wel rekening gehouden worden met het weer.

Newbornfotoshoot

Een Newbornfotoshoot is bijna net zo populair. Veel ouders willen graag professionele foto’s van hun jonge trots om toe te voegen aan het babyboek. Een newbornshoot wordt over het algemeen gedaan rond de 3e week na de geboorte. Door gebruik te maken van ons studioapparatuur creëren we een optimale belichting.

IMG_9013-Edit
IMG_7890-2-Edit

Professionele newbornfoto’s van jullie kindje waarbij u zelf de stijl bepaald. Ook een newborn fotosessie kan natuurlijk op de locatie van uw keuze. Alle spullen van uw kindje gewoon bij de hand zonder te hoeven slepen. Voorwaarde is wederom wel dat de locatie voldoende ruimte heeft om onze apparatuur neer te kunnen zetten.

Facebook
WhatsApp
Google+
Twitter
LinkedIn